Kako do srebra brez DDV?


 

Stopite v stik z nami in priporočili vam bomo svetovalca blizu vašega doma.

Pošlji povpraševanje »»»

  
Najbolj varno skladišče v Evropi St. Gotthard
Plemenite kovine so zavarovane v brezcarinskem skladišču v nevtralni Švici
Nakup velikih palic pomeni za vas do 10% boljšo nabavno ceno
Najbolj varno skladišče v Evropi St. Gotthard

Dobrodošli pri podjetju Elementum International AG


V švicarskih centralnih Alpah se globoko v gorski skupini St. Gotthard nahaja moderno visoko varovano skladišče, v čigar trezorjih hranimo vaše plemenite kovine. Te bunkerje so prvotno zgradili za zaščito pred nacisti, nato pa jih je uporabljala švicarska nacionalna banka. Zadnjih nekaj let pa je v privatni posesti in je opremljeno tako, da dosega najsodobnejše varnostne standarde. Trezorji imajo status odprtega brezcarinskega skladišča, kar pomeni, da se davek na dodano vrednost plača šele ob prevzemu s strani kupca na carini.

Stroški skladiščenja so transparentni, ugodni, pošteno razporejeni in se obračunavajo na podlagi povprečni tržnih cen plemenitih kovin v času skladiščenja ter vključujejo vse dodatne stroške. Švicarsko revizijsko podjetje BDO letno preverja skladiščeno vsebino, tako da je stranki zagotovljena neodvisna inventura s hkratno izdajo certifikata o skladiščenju.

V primeru plačilne nesposobnosti podjetja Elementum International ali upravljalca varnostnega sistema zaloge strank ne spadajo med celotno premoženje, zato stranka v vsakem primeru ostane lastnik svojega blaga, ki ga seveda lahko kadarkoli prevzame na kraju samem ali si ga pusti dostaviti z naše strani.


Pomemben namig: Podjetje Elementum International ni registrirano kot prodajalec plemenitih kovin, saj je specializirano izključno na skladiščenje plemenitih kovin v Švici.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki